Eka salipäivä ja vermeet

Nyt jänskättää! Tänään on siis ensimmäinen salipäivä. Samalla kun käydään lunastamassa kuukausikortit Motivukselle, otetaan ensimmäinen treeni. Toivotaan ettei vähäiset yöunet vie kauheasti voimia - eilen oli Super Bowl, ja päästiin nukkumaan vasta joskus aamu viiden jälkeen. Nyt on kuitenkin salikamppeet valmiina, eli naukkastaan jotain aamupalaa, odotellaan että se laskee ja lähdetään salia kohti! Salikassiin tulee siis pakattua urheiluliivit, urheilutoppi, urheilucaprit, sisäkengät, juomapullo ja hikipyyhe. 



Tänään on siis aika aloittaa Hopottajien Motivus-kampanja, jossa testaan kuukauden ajan Turun Motivus-kuntokeskusta. Pääset tsekkaamaan Motivuksen sivut täältä: http://www.motivus.fi, ja voit tutustua Hopottajiin täällä: http://www.hopottajat.fi!

Mitä odotuksia mulla on?


Jos odottamisesta puhutaan, niin en millään malta odottaa sitä että pääsen kuntopyörälle ottamaan lämmittelyt - tai juoksupyörälle, niinkuin sanoin vahingossa aiemmin.. No siis, odotukset ei ole hirveän korkealla, koska en ole ennen käynyt kuntosalilla, niin en tiedä mitä odottaa. Tietysti toivon että siellä on tarpeeksi kuntolaitteita, tarpeeksi tilaa ja hyvä ilmapiiri. Toivon ettei siellä katsella toista nenänvartta pitkin tai vahdita toisten suorituksia. Toivon että pukuhuone ja suihkutilat on siistit ja mieluisat, henkilökunnan ystävällisyydestä puhumattakaan. 

No, nyt vaan aamupalaa kitusiin ja tuulta purjeisiin! Illalla lisää.. :)

Kommentit

  1. Uu, kuulostat ihanan innostuneelta! Voi kun sais sitä samaa vähän tännekin päin :D Toivottavasti oli hyvä eka treeni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostusta riitti kyllä siihen asti, kun juuri ennen lähtöä otettiin ennen ja jälkeen -kuvat.. Sen jälkeen iski se pessimistiperkele ja pelko ripauksella paniikkia.. Selvisin kuitenkin hengissä! :D

      Poista
  2. Ihanat treenireleet! Siitä tulee jo niin hyvä fiilis kun on kivan näköiset kamppeet päällä :).
    Toivottavasti oli hyvät treenitsetit ja sali mieluinen.
    P.s. meinasi mennä ohi tää postaus. Seuraan blogeja bloglovinin kautta. Onko blogisi siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut se ongelma, että tuppaan pukeutumaan pelkkään mustaan, vaikka himoitsen värejä :D Nyt sitten kun materialismimotivaatio iski treenikamppeiden suhteen, niin ajattelin ottaa vähän jotain mieltä piristävää ;) Oli ehkä liian vaimea alku, mutta huomenna lisää puhtia peliin!

      KIITOS kun muistutit Bloglovinista! Ei ole vielä, mutta kohta on! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit