Eka treeni ja aamupalaongelma

Nyt blogi on löydettävissä myös Bloglovinista! Seuraa blogiani Bloglovinin avulla!

Sori, en ehtinyt illalla kirjoitella. Veli soitti heti kun lähdin salilta, että olisivat tulleet tänään käymään isän kanssa, joten eilinen meni siis siivoillessa. Harmillisesti eivät kuitenkaan päässeet tulemaan koska veljenpoika oli aamulla vielä sen verran kipeänä, että veljen piti jäädä kotiin häntä hoitamaan. 

Mutta tosiaan, eilen oli siis ensimmäinen treenipäivä Motivuksella! Aloitettiin tarkoituksella rauhallisesti, koska se liikunta mitä oon harrastanu 2 vuoden aikana, kiteytyy siihen että kävelin korttelin toiselle puolelle kauppaan, tai sitten kotoa bussiin ja bussista töihin. 

Mistä ensimmäinen salipäivä sitten koostui? Ensimmäisenä otettiin tosiaan lämmittelyt kuntopyörällä, jonka jälkeen siirryin juoksumatolle, ja siitä välivenyttelyn kautta kuntosalin puolelle. Kuntosalin puolella harjoitin toisella laitteella yläselkää, olkapäitä ja rintalihaksia, ja toisella reisiä. Yläselkälaitteella kokonaisuudessaan 80 toistoa 5 kg:n painolla 20 sarjoissa, ja jalanojennuksessa  yhteensä 40 toistoa 5 kg:n painoilla 10 sarjoissa. Loppulämmittely taas kuntopyörällä ja venytykset. 

Mutta yhden virheen mä myönnän tehneeni: koska katsottiin Super Bowl su-ma välisenä yönä, niin tuli herättyä 11 aikaan aamupäivällä, ja aamupala jäi tosi mitättömäksi.. Tänään kuitenkin skarppasin, ja aamupalalta löytyi kaurapuuroa sokerittomalla vadelmamehukeitolla, murskatuilla cashew-pähkinöillä ja tuoreilla vadelmilla, sekä yksi kananmuna kokkelina ja kaksi siivua pekonia. 


Nyt kun vielä oppis syömään aamupalan oikeaan aikaan, eikä tee niin kuin ennen että juo vaan kahvin herätessään, odottaa 3-4 tuntia ja syö sitten vasta aamupalan.. Olisko teillä vinkkejä miten sais aamupalan menemään alas aiemmin, vai pitääkö vaan väkisin koittaa?

Kommentit

Suositut tekstit